Concurs de dibuix infantil del Gremi del Motor

ConcursDibuixMotorDel 15 d’octubre al 15 de novembre, els establiments adherits al Gremi del Motor convoquen un concurs de dibuix infantil amb l’objectiu de donar a conèixer entre aquest públic el món de l’automòbil i la motocicleta, tot conscienciant-los d’aspectes tan importants com la mobilitat i la seguretat.

Poden participar tots els nens que així ho desitgin amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys. Per participar, només cal dirigir-se a un agremiat identificat amb el distintiu d’establiment del gremi del Motor o pel pòster del concurs. Les bases ja estan disponibles al web del gremi: www.gremidelmotor.com

Els finalistes rebran regals i un diploma de participació confeccionat per la il·lustradora Roser Capdevila, qui també ha dissenyat el cartell del concurs. Així mateix, entre els regals per als guanyadors, destaquen un Mini-Ipad per al primer premi de les tres categories, lectors de DVD per a vehicles, borsa de productes de dibuix d ela marca Staedtler, entrades pel Petit Liceu i el Saló de la Infància.

A més, els dibuixos s’exposaran a l’estand d’exposició del Gremi durant el Salón Ocasión de Fira Barcelona, que es celebrarà del 28 de novembre al 8 de desembre, data en la qual es farà el lliurament en el marc del saló.

Aquesta iniciativa compta amb el suport del Departament de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona, del Consorci de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Cator Regeneració d’Olis Usats, el Saló Ocasió, el Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya, el diari Sport, Staedtler, el Servei Català del Trànsit i el Petit Liceu.

Per a més informació: comunicació@gremidelmotor.org