Hotels amb DO | Tornen les sessions de tast de vi als Hotels de Barcelona amb moltes novetats

gremi-hotels-min01/10/14 – Els Hotels de Barcelona, del 13 al 19 d’octubre , tornem a organitzar l’acció “Hotels amb DO”, la setmana dels vins catalans als hotels de Barcelona, que posa a l’abast dels ciutadans de Barcelona espais emblemàtics d’aquests on, un cop més, tindran lloc sessions de tast de vins catalans exclusives, conduïdes per professionals del sector.

Podeu trobar tota la informació al respecte a www.hotelsambdo.cat

NOVETATS
Enguany, i per petició dels participants de les edicions anteriors, hem organitzat diferents sessions especials i temàtiques on es podrà aprofundir en les diferents DO catalanes, tastar en primícia els vins guardonats en els Premis Vinari 2014 o gaudir d’una sessió de tast de vins d’altíssima gama com ho són els vins de finca.

TAST SOLIDARI MULTITUDINARI
La novetat més important és el tast solidari multitudinari que tindrà lloc el proper 17 d’octubre, a l’Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona, amb l’objectiu de reunir fons per l’Obra Social Sant Joan de Déu i més concretament, als seus programes d’atenció a persones dependents.

Us animem a que preneu part d’aquesta activitat i que la compartiu amb tot l’equip del vostre hotel, ja que serà un esdeveniment molt especial. Us hi esperem!

Us hi podeu INSCRIURE AQUÍ.

Gremi d’Hotels de Barcelona
www.barcelonahotels.org