El comerç de Barcelona demana urgentment l’eradicació i la persecució del ‘top manta’ a la ciutat

El comerç de Barcelona se sent indignat per la relaxació de l’Ajuntament i la tolerància del top manta a la Ciutat Comtal. L’Ajuntament havia assegurat a les organitzacions comercials que les actuacions de la Guàrdia Urbana mantindrien el nivell operatiu que s’hi anava aplicant i serien contundents, però els fets demostren el contrari.

La imatge lamentable de ciutat tercermundista que afavoreix les màfies del top manta i l’explotació de persones en situació irregular és intolerable en una societat com la nostra i no pot justificar-se per raons de caràcter social, ja que, en tot cas, altres responsables de les administracions implicades han de fer la seva feina per l’atenció de les persones que exerceixen el top manta. Deixar d’actuar perjudica els ciutadans, el comerç i el turisme, i els mateixos manters.

És per això que el comerç de Barcelona demana urgentment l’eradicació i la persecució d’aquesta activitat il·legal a la ciutat i, consegüentment, una actuació immediata i contundent. I, en aquest sentit, també reclamen que la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra, si escau, es coordinin.