SEMINARI GRATUÏT SOBRE BOTIGA EN LÍNIA I XARXES SOCIALS

descargaEl Consell de Gremis ofereix als associats la possibilitat d’assistir al seminari gratuït organitzat per la Confederació de Comerç de Catalunya sobre botiga en línia i xarxes socials.

L’objectiu del seminari és aprendre a crear una botiga en línia. Durant la sessió, es configuren les funcionalitats bàsiques per poder començar a vendre per internet. A més, també s’introdueix el participant en les xarxes socials i en la utilitat que tenen per a un establiment comercial. També s’explica el sistema de pagament Cyberpac que permet realitzar una compravenda en línia eficient i segura.

Aquesta formació està adreçada a comerciants, empresaris i autònoms. Per poder configurar de la millor manera la botiga durant la formació, és indispensable disposar de les imatges corresponents al logotip que es vol que aparegui a la botiga en línia així com fotografies del negoci (es poden portar en una memòria USB o penjar-les en algun repositori en línia al qual es tingui accés, com ara Google, Dropbox, etc.). També hauran de disposar de la clau d’accés al seu correu electrònic ja que hauran d’obrir-lo per fer la formació.

El seminari tindrà lloc el dilluns 13 de juliol de 10:00 h a 13:00 h al carrer Roc Boronat, 117 (Edifici MediaTic) de Barcelona.

Programa 

Les places son molt limitades pel que us demanem que si esteu interessats ens ho comuniqueu el més ràpidament possible.