Sopar commemoratiu del 30e Aniversari del Gremi de Cuines, Banys i Reformes de Catalunya

collage-recepcioLa nit del 25 de novembre va tenir lloc el sopar commemoratiu del 30è aniversari del Gremi de Cuines, Banys i Reformes de Catalunya.

Al restaurant la Fonda del Port Olímpic es van reunir prop de 100 persones en una nit especial, amb retrobaments d’amics i amigues del sector, empresaris tots, agremiats i proveïdors i col·laboradors.

El Sr david Albert, com a President del Gremi, va obrir l’acte amb un discurs de benvinguda, on va fer referència al foment de la solidaritat de les empreses agremiades i va recordar la història del Gremi, quan un grup d’empresaris va visionar un bon 2 de Juny de 1986, amb 35 botigues en total, que la seva unió seria una oportunitat: “ i ja hem fet 30 anys i l’entitat està viva i forta. Per transformar ens hem d’implicar. Diàleg, pacte i acció “

I va acabar el parlament amb aquestes emotives paraules d’agraïment: “primer per triar una feina com és la nostra, que també és una d’aquelles tasques vocacionals, pel vostre suport en creure en el sentit del Gremi. Agrair també a les empreses privades i entitats públiques, col·laboradors que algunes d’elles ens acompanyen i donen costat avui aquí, que amb el seu esforç diari i la seva presència fan possible que puguem mantenir el nostre nivell de servei. I per últim també als nostres predecessors al capdavant de l’entitat, a totes les juntes anteriors per la dedicació personal que han mostrat i per tirar endavant el Gremi durant aquests primers 30 anys de vida.”

 

Novembre 2016