CONSELL DE GREMIS

21
GEN
Eina d'autodiagnosi per al Comerç
Els Gremis llancen una nova i senzilla eina digital gratuïta d'autodiagnosi per a negocis de comerç i serveis

El Consell de Gremis ha creat una eina per a l'autodiagnosi per a dels establiments de comerç i serveis. L'objectiu és que en 2 minuts (30 preguntes test), l'interessat pugui respondre a preguntes bàsiques que serviran per orientar els seus serveis i productes. A més de poder valorar l'afectació vers la situació generada pel COVID19. Un cop fet el test rebrà un informe de resultats amb semàfors i recomanacions per a cada cas.

A més, les pimes i autònoms que siguin membres d'un Gremi o entitat del Consell, poden sol·licitar gratuïtament el servei de mentoring per analitzar els resultats i definir l'estratègia de millora sobre l'escenari que particularment tingui. Aquest assessorament es farà per vídeo conferència i telefònic.

Aquesta iniciativa creada pel Consell de Gremis amb el suport del CCAM, pretén donar suport a un sector molt afectat i poder estar al costat dels establiments i a l'hora vetllar per una qualitat i bona praxi del sector. "El sector comerç està constantment en el punt de mira i sotmès a restriccions que considerem poc fonamentades. Cal que, al menys, des de les entitats estiguem al costat del sector ja que som el seu recurs d'empara més immediat" comenta Joan Guillén, President del Consell de Gremis.

http://autodiagnosi.conselldegremis.cat

 

 © CONSELL DE GREMIS   |   Política de Privacitat