CONSELL DE GREMIS

01
MAR
Rafael Torres, nou president de la Confederació Espanyola de Comerç CEC
L'Assemblea Electoral de Confederació Espanyola de Comerç (CEC) ha designat ahir Rafael Torres com a nou president de l'organització. La candidatura de Torres ha rebut el suport de gairebé el 80% de les organitzacions membre per a un mandat que es prolongarà durant els propers quatre anys.

Torres, que ja ocupava des del juliol el càrrec de president després de la renúncia de Pedro Campo a la presidència de l'entitat, s'ha dirigit a l'Assemblea per agrair el suport amb què ha comptat i incidir en els aspectes més importants de la que serà la seva línia de treball al capdavant de la patronal del comerç.

Pel que fa a les línies de treball imminents a abordar per la CEC com a organització més representativa del comerç, Torres ha destacat la reforma laboral i la situació dels autònoms del comerç, la digitalització i la normativa que afecta de forma directa el sector com la llei de residus i els Apeus.

Finalment, el president de CEC, ha manifestat la seva voluntat d'intensificar la interlocució directa amb l'Administració Pública i les organitzacions, ?tenim davant nostre l'oportunitat per unir sinèrgies, sumar suports i buscar aliances per aconseguir més èxits i utilitzar aquesta capacitat resilient que sempre ens ha caracteritzat com a sector?, tot això d'acord amb la rellevància i el pes del comerç en l'economia.

 

 © CONSELL DE GREMIS   |   Política de Privacitat