CONSELL DE GREMIS

18
OCT
Gran èxit de la Fira Efintec organitzada per Fegicat

Assistim a la inauguració de la Fira Efintec aquest 18 d'octubre de la ma del nostre associat Fegicat.

EFINTEC es la fira de referència del sector de la instal·lació i l'energia. Reuneix 7.000 professionals, majoritàriament instal·ladors, però també arquitectes, enginyers o perfils tècnics, i s'hi troben 170 expositors, entre fabricants, distribuïdors i empreses afins al sector. A més, compta amb el suport de les principals institucions i associacions professionals.

Més de 170 expositors, entre fabricants i distribuïdors, amb una àmplia i nova oferta de continguts per a instal·ladors, Auditori, Escola Gremial o espai H20 han estat algunes de les novetats d'aquesta quarta edició d?EFINTEC

Per a aquesta edició, a més de les novetats exposades per fabricants i distribuïdors, s'han programat una àmplia oferta de continguts d'interès per als visitants.

Un d'aquests nous continguts és l'espai H20. Una zona on s'ha posat en valor l'aprofitament i gestió de l'aigua residencial. Per a això, s'ha recreat la conducció d'aigua en un habitatge i la gestió d'aigües grises. A més, s'han impartit xerrades sobre els equips d'estalvi, ordenances i normatives, així com plans i polítiques actuals.

Una altra de les novetats per a aquesta edició ha estat l?Escola Gremial. Un espai interactiu i gamificat on l'instal·ladorha pogut posar a prova els seus coneixements a través de cinc estacions de diferents especialitats del sector de la instal·lació, cadascuna d'elles creada per un fabricant de referència.

 

 © CONSELL DE GREMIS   |   Política de Privacitat