CONSELL DE GREMIS

09
MAI
El Consell de Gremis participa a l'acte de suport a la candidatura de Barcelona com a capitalitat europea del comerç de proximitat.

Les principals institucions del país, entitats i organitzacions destacades del sector del comerç s'han reunit per celebrar el Dia Europeu del Comerç de Proximitat. La trobada ha servit, a més, per escenificar el suport que les administracions i el sector comercial donen a la candidatura de Barcelona com a primera Capital Europea del Comerç de Proximitat.

Durant l'acte, els participants han coincidit a destacar la importància del comerç de proximitat com a motor econòmic i social de Barcelona i dels municipis d'Europa, aplaudint la candidatura de Barcelona a Capital Europea del Comerç de Proximitat i el compromís, d'aquesta iniciativa impulsada per Barcelona Comerç, amb la ciutat i un model comercial sostenible i proper a la ciutadania.

La trobada ha estat presidida pel tinent d'alcalde responsable d'Economia, Hisenda, Promoció Econòmica i Turisme, Sr. Jordi Valls ha comptat amb la participació del president de Barcelona Comerç, Pròsper Puig, acompanyat de la regidora de Comerç de l'Ajuntament de Barcelona, Sra. Raquel Gil, el director general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Sr. Jordi Torrades, i representats de la Diputació de Barcelona, l'Àrea Metropolitana de Barcelona, i de les entitats comercials, PIMEC, Barcelona Oberta, COMERTIA, Consell de Gremis, ANGED o la Cambra de Barcelona, entre d'altres.

La Capital Europea del Comerç de Proximitat és una iniciativa impulsada per Barcelona Comerç i Vitrines d'Europe, presentada el maig del 2022 a l'Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona.

A l'acte va assistir el Sr. Andreu Maldonado, president del Gremi de Ferreteria i membre de Junta en representació del Consell de Gremis.

 

 © CONSELL DE GREMIS   |   Política de Privacitat